Praktikstilling

salg og markedsføring
crunch logo

Er interesseret i medier og marketing, og vil du udfordre dig selv på Danmarks bedste webbureau, så  send din ansøgning hurtigst muligt.

Er du nysgerri på hvad det vil sige at arbejde med marketing, og brænder du for medier og digital markedsføring, så kan det være netop dig, vi leder efter!

Hos Danmarks stærkeste webbureau søger vi efter nye talenter, og det betyder vi nu og her søger en praktikant til vores kontor i København med start ASAP. Praktikforløbet vil byde på en lærerig udvikling der giver dig et solidt afsæt for en karriere i branchen, hvor du udover berøring med de digitale områder også vil komme i berøring med indsigter og strategier.

Arbejdsopgaver hos Crunch

Hos Crunch arbejder vi med tværgående arbejdsopgaver hvor din daglig vil være præget af alsidighed. Dette betyder du dagligt vil komme i berøring med analytiske værktøjer og trends samtidig med en praktisk erfaring vil danne fundamentet for din udvikling indenfor medieplanlægning og kommunikationsstrategiske anbefalinger.

Konkret får du mulighed for at:

Udfolde dine kompetencer og potentiale inden for markedsføring – herunder specielt digitale projekter.

Hvem er du?
Du er ved at tage en universitetsuddannelse inden for kommunikation, medier, markedsføring eller strategi. Du er udadvendt, nysgerrig, ambitiøs og har et stort drive. Du arbejder selvstændigt, tager initiativ og har gerne sans for både tal og visuel formidling.

Interesseret?

Lyder ovenstående interessant, så send os en motiveret ansøgning på max 3 slides samt CV. Send til: ts@stohn.dk og adam@wearecrunch.dk

 

praktik markedsføring