Online synlighed

Marketing, SoMe, Google AdWords, SEO, annoncering

Ring til os på 5055 4097 for at høre mere eller lad os ringe dig op.

3

Få flere kunder

Din markedsførings strategi bør indeholde hvad, hvor, hvornår og til hvem dit brand skal ud. Hvor du vil markedsføre er et meget vigtigt punkt i din plan. Vi kan hjælpe dig med at lave online marketing. Vi kan blandet andet hjælpe med at promovere din virksomhed på sociale medier og give den rette rådgivning i blandt andet Google Adwords og Facebook annoncering.

 

U

SEO

Vi kan hjælpe dig med SEO optimering og med at finde de bedste søgeord til din virksomheds branche og marked, så du har mulighed for at vinde over dine konkurrenter på søgemaskinerne.

Annoncering

Blive synlig på nettet med annoncering. Det kan både være på de sociale medier, google eller noget helt tredje. Vi hjælper dig med at annoncere, så du rammer lige præcis din målgruppe.

l

Strategi

Der skal tages højde for mange forskellige parametre, for at en markedsføringsstrategi bliver succesfuld. Vi står klar til at hjælpe dig med den helt rigtige markedsføringsstrategi for lige netop din virksomhed.

Få flere kunder

SEO

SEO er nødvendigt for at du kan blive fundet på diverse søgemaskiner. Det er derfor vigtigt at SEO optimere sin hjemmeside, således potentielle kunder kan finde dig.

Google AdWords

Vi kan hjælpe dig med at få flere kunder ved at benytte Google AdWords.

Kampagne

Har du brug for en større kampagne? Måske har du lanceret et nyt produkt, måske vil du bare gerne have mere fokus på dit brand. Vi står klar til at hjælpe dig med alt lige fra en lille Facebook kampagne til en større cross-media kampagne.

Strategi

Din markedsføringsstrategi bør indeholde hvad, hvor, hvornår og til hvem dit brand skal ud til. Det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med.

Sociale medier

Bliv mere synlig på de sociale medier. Få rådgivning og hjælp til dine sider på fx Facebook, LinkedIn og Instagram.

Annoncering

Annoncer er en nem måde at få trafik til din hjemmeside samt omtale på. Vi kan hjælpe dig med annoncering via sociale medier, google eller noget helt tredje.

Bliv synlig på nettet

Vi har samlet en række af vores blogindlæg, som alle kan hjælpe dig med at blive mere synlig online.

6 ting din hjemmeside mangler

Du har muligvis en flot designet hjemmeside til din virksomhed, men måske er resultaterne ikke så gode som forventet. Har du tænkt over, hvad årsagen kunne være? Igennem en ny analyse har vi fået øjnene op for 5 væsentligste funktioner, til at opnå bedre...

Bliv synlig på Facebook

Du kender sikkert situationen. Du har postet et opslag på Facebook, men det får ikke nær så meget opmærksomhed som du havde håbet. Dine opslag drukner simpelthen i mængden på det uendelige nyheds feed – men frygt ej mere, vi har fundet løsningen til dig....

2017 Guide til succesfuld Facebook reklamering

Facebook reklamering er en populær ting. Vi kan give dig 7 tips, som garanteret vil bringe stor succes til din næste Facebook reklame. Der er sket mange ændringer i 2017. Som mange af jer nok har lagt mærke til udvikler Facebooks grænseflade sig konstant...

7 simple trin til succesfulde Facebook opslag

At skabe succesfulde Facebook opslag er ikke raketvidenskab, men det kræver alligevel visse overvejelser. Der postes millioner af opslag på Facebook hvert minut og desværre opnår ikke alle opslag de forventede resultater. Med næsten 2 milliarder aktive...

6 af de bedste måder til at få mere trafik til din hjemmeside

Ikke alle virksomheder har brug for at investere enorme summer på reklamer, hvis de ønsker at tiltrække flere mennesker og derved øge deres hjemmeside trafik. Moderne teknologier giver os mulighed for at nå ud til vores kunder gennem forskellige kanaler....

Har du spørgsmål?

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.