Om Crunch

Om Crunch

Det personlige webbureau i København

Vi er et bureau som har speciale i rådgivning, sparring og eksekvering i det digitale univers. Virksomheden blev etableret af Adam Kischinovsky tilbage i 2010, og vi har igennem årene ansat specialister til at tage sig af de forskellige services vi kan tilbyde jer, så I altid får det bedste resultat. 

Vi tager højde for jeres personlige behov, da vores mission er at sikre, at I får et produkt af højeste kvalitet. Vi har altid fokus på kundeservice og det er derfor vigtigt for os at have jer med på hele rejsen. For os betyder den menneskelige kontakt alt, og det sikrer os samtidigt at vi når frem til et resultat I bliver rigtig glade for. 

 

Vi har eksisteret siden 2010

Crunch er et webbureau med mange års erfaring når det kommer til opsætning af hjemmesider, SEO optimering samt annonceringer til forskellige online medier såsom Facebook, Instagram og Google – herunder Google Ads og Google Display. 

Lige meget hvad I har behov for, står vi klar til at give jer en hjælpende hånd, både med det kreative og de tunge tekniske løsninger. Vil I høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer, er I altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om jeres virksomhed.

 

Book et møde

Vi hos Crunch er altid klar til at invitere jer indenfor til en kop kaffe for at drøfte jeres ønsker og give jer de anbefalinger, der kan realisere jeres ønsker om en ny online synlighed.

Ring til os allerede i dag

+45 50 55 40 97

Eller bliv kontaktet af en af vores eksperter