FAQ

Frequently Asked Questions

Hvad koster en hjemmeside?

Prisen på en hjemmeside afhænger af mange ting – og prisen på hvert projekt er individuel, alt efter løsning og behov. Vi har mange års erfaring i at skræddersy løsninger, der passer til netop det, I har brug for. Læs mere om vores hjemmeside løsninger her

Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?

Det varierer og afhænger af forskellige faktorer – eksempelvis af hvor hurtigt vi får leveret materialet som vi skal bruge til udviklingen af hjemmesiden. Når vi har lavet en aftale, leverer vi først en design prototype. Efter godkendelse går vi i gang med udviklingen af hjemmesiden, hvorefter tekst og billeder skal indsættes. Der kan gå en måned eller to fra det første møde med os til din hjemmeside er klar til lancering og online.

Hvad koster det at drive en hjemmeside pr. måned?

Prisen varierer alt efter størrelsen af hjemmesiden og hvor meget trafik hjemmesiden skal kunne håndtere. For at imødekomme alle størrelser af virksomheder har vi skræddersyet forskellige løsninger som dækker forskellige behov. 
Læs mere om vores vedligeholdelsesaftaler her

Hvilke systemer bruger I?

Vi bruger primært CMS (Content Management Systemet) WordPress, som er det mest udbredte system i verden til at håndtere og organisere indholdet på de hjemmesider vi fremstiller.

Vi opsætter Webshops i systemet Woocommerce, hvor vi kan skræddersy en løsning, der passer præcis til jeres behov.
Læs mere om vores hjemmesideløsninger her

Hvem ejer hjemmesiden efter den er udviklet?

En færdigudviklet og betalt hjemmeside ejes som udgangspunkt af dig som kunde, medmindre andet er aftalt. Det betyder, at du til enhver tid kan få hjemmesiden udleveret – hvis det skulle være dit ønske.

Koster det efterfølgende noget at få rettet på hjemmesiden?

Hvis behovet er, at vi foretager rettelser på hjemmesiden for jer, gør vi naturligvis dette og fakturerer helt ned til 30 minutter. Har du en serviceaftale, behøver du ikke at bekymre dig om vedligeholdelse og opdateringer af systemet som din hjemmeside er bygget på. Læs mere om serviceaftale her.

Får jeg hjælp til brug af løsningen?

Ja. Vi giver gerne telefonisk vejledning og sender en vejledning med når hjemmesiden er klar til lancering, så I selv har mulighed for at redigere indhold på siden.

Kan jeg selv lægge indhold på min hjemmeside efter den er færdig?

Vi giver dig en grundig introduktion i hvordan der lægges indhold på siden.
Hvis du alligevel ønsker, at vi ligger indhold på for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kan jeg selv rette i systemet?

Ja, du får et link og fuld rettighed til det hele. Med et login kan du selv rette og redigere din hjemmeside. Vi oplever ofte, at vores kunder hellere vil koncentrere sig om at drive sin forretning og i stedet overlader de tekniske opgaver i hjemmesidedriften til os.

Kan Crunch også stå for webhotel?

Ja, et webhotel er der, hvor alle dine hjemmesidefiler er lagret.
Vi kan sagtens hjælpe dig med webhotellet også.

Tilpasser hjemmesiden sig til mobilen?

Ja. Vi leverer alle hjemmesider i et responsivt design. Det betyder, at indholdet på hjemmesiden tilpasser sig den skærmstørrelse hjemmesiden vises på. Dertil kan man også bestemme, om noget indhold kun skal vises på smartphones og andet på PC. Din hjemmeside bliver altså vist forskelligt, alt efter om mediet er smartphone, tablet eller computer.
Se hvilke opgaver vi tidligere har lavet her

Hvordan sikrer jeg mig mod at hjemmesiden hackes?

Sikkerhed er et nøgleord for os. Vi anbefaler vores kunder at tegne et sikkerhedsabonnement som sikrer, at jeres hjemmeside sikkerhedstjekkes dagligt, der tages backup og at vi hurtigt kan genetablere jeres hjemmeside, hvis uheldet skulle være ude. Se vores serviceaftaler her.

Ring til os allerede i dag

+45 50 55 40 97

Eller bliv kontaktet af en af vores eksperter