Crunch Blog

Hvad er custom intent i Google ads
Custom intent i Google ads

Går du med drømmen om at skabe mere vækst i din virksomhed via online marketing, så læs med her og få et indblik på, hvordan Custom Intent kan hjælpe dig i gang med at fange dine konkurrenters besøgende og få dem over på dit website i stedet.

Hvad er Custom Intent Audiences?

Custom Intent er en ny måde at få opmærksomhed fra dine konkurrenters kunder på. Ved hjælp af Custom Intent definerer du den præcise målgruppe til din virksomhed, bare ved brug af enkelte nøgleord og hjemmesider. Netop med display annonceringen, kan du fascinere dine konkurrenters kunder til at besøge din virksomheds hjemmeside. Display netværk sørger ganske effektivt for at dine annoncer kommer ud til nye kunder, som hører til din virksomheds målgruppe, og til personer som har besøgt konkurrenters hjemmesider.

Begyndelsen

Kom hurtigt i gang med Custom Intent, ved hjælp af en liste selvvalgte søgeord. Dine søgeord skal netop være målrettet til dine kunder, så husk at betragte dine kunder i dine valgte nøgleord. For at skabe det bedste resultat, og skabe den bedste platform for din virksomhed, skal du undersøge, hvorvidt dine keywords skaber sammenhæng for dine kunder. Du skal derfor vælge ord, som man ved ens målgruppe også benytter sig af. Undlad at vælge for mange keywords, da det kan skabe en udfordring for Google at definere din målgruppe. For at kunne tiltrække dine bestemte konkurrenters kunder, kan du nemt tilføje dine konkurrenters URL. Denne funktion giver dig lige præcis muligheden for at imødekomme alle dine konkurrenters kunder til at besøge din virksomhed.

Salg af produktet

Tag stærkt udgangspunkt i hvilket produkt du har til salg. Er der tale om et eftertragtet produkt, som netop også er populært hos din konkurrent, kan det være svært at fascinere dine konkurrenters kunder. Tilføj derfor dine konkurrenters URL’er, på de enkelte produkter eller komplementærprodukter, så kan du akkurat fascinere dem til at besøge din hjemmeside og gennemføre købet hos dig. Hvis du sælger produkter, som kræver, at man skal til at overveje købet, så vil det være en fordel for din virksomhed, da dine konkurrenters besøgende vil reflektere over flere salgssider og netop også din website.

Gør Custom Intent en forskel?

Ja, det gør det. Med en Google Ads konto, kan du få Custom Intent, som kan hjælpe dig med at skabe opmærksomhed fra dine konkurrenters kunder. Det er først og fremmest vigtigt, at du netop skaber så meget opmærksomhed, som muligt fra dine konkurrenters kunder. Da mange kunder vælger at besøge specifikke hjemmesider fremfor tilfældige. Så snart du har skabt opmærksomhed for din hjemmeside, og konkurrenternes kunder har vist interesse, er det dit ansvar at give kunden den bedste oplevelse. Giv derfor gode og tydelige eksempler på fordelen ved, at være kunde hos din virksomhed, og derfra vil det være en mulighed for at lave et salg.

For yderligere spørgsmål og ønsker du flere informationer er du velkommen til at kontakte os

Ring til os allerede i dag

+45 50 55 40 97

Eller bliv kontaktet af en af vores eksperter