Crunch Blog

6 ting din hjemmeside mangler
tips til ny hjemmeside

Du har muligvis en flot designet hjemmeside til din virksomhed, men måske er resultaterne ikke så gode som forventet. Har du tænkt over, hvad årsagen kunne være? Igennem en ny analyse har vi fået øjnene op for 6 væsentligste funktioner, til at opnå bedre ydeevne på din hjemmeside.

Nedenfor har vi en lavet en liste med forslag til, hvordan du kan skabe mere trafik på din hjemmeside.

1. Call to action

En “call-to-action”-knap (eller CTA) er noget, du absolut bør have på din hjemmeside. Dette er et nyttigt værktøj til indsamling af oplysninger om personer, der besøger din hjemmeside og er interesseret i dine produkter og tjenester.

Hvad enten det er en “tilmeld”-knap til et nyhedsbrevs eller bare et link til nogle relaterede produkter eller artikler. Er CTA en af de bedste måder til at holde den besøgendes interesse for din hjemmeside. Selvfølgelig bør disse “call- to-action”-knapper føre til noget, med værdi for brugeren.

2. Tilmelding til nyhedsbrev

Når det drejer sig om “call-to-action”-knapper, er det en god idé at sende et nyhedsbrev regelmæssigt til de kunder, der har tilmeldt sig. Et nyhedsbrev er i bund og grund den digitale version, af de gratis magasiner og aviser, vi finder i vores postkasser.

Først og fremmest skal du være meget bevidst om indholdet af nyhedsbrevet. Du bør være i stand til at give dine kunder værdifulde oplysninger, og ikke kun tilfældige annoncer på produkter. At give nye tilbud via et nyhedsbrev kan øge salget. Men at opbygge et forhold til kunderne er en langsigtet investering. Vis dem, at du holder af dem!

Sørg derfor for, at tilmeldingsknappen til dit nyhedsbrev er iøjnefaldende, og ser godt ud for de besøgende. Derefter kan du begynde at skabe tiltalende nyhedsbreve.

3. Links til sociale medier

I øjeblikket er sociale medier en stor del af vores hverdag. Der er ingen tvivl om, at det er et nyttigt redskab, hvis du ønsker at trænge dybere ind på dit marked. Sociale medier er en gratis kanal, som gør, at du kan nå ud til en bred vifte af kunder. Det gør det derfor også nemmere at kommunikere.

Den succesfulde virksomhed skal være til stede på de sociale medier. Det er imidlertid en vigtig del af dit sociale medie strategi at have links fra din hjemmeside til din virksomhedsprofil på de enkelte sociale medier.

Vi vil derfor også anbefale, at vigtigt indhold kan deles på sociale medier via en “del”-knap.

4. Kontaktformular

For det første, er det naturligvis vigtigt at give dine kontaktoplysninger på din hjemmeside. Afhængigt af hvordan du helst vil kontaktes af dine kunder, kan du inkludere forskellige kontaktkanaler – e-mailadresse, telefonnummer, adresse mv.

For det andet, har teknologien givet os mulighed for at forenkle tingene ved hjælp af kontaktformularer, direkte på vores hjemmeside. På den måde kan kunderne hurtigt stille spørgsmål og modtage de oplysninger, de har brug for.

Hvem ønsker ikke at gøre tingene på den nemmest mulige måde? Hvorfor åbne tusindvis af nye faner, når vi allerede kan sende e-mails direkte fra den hjemmeside vi er på? Der skal kun udfyldes et par felter og et klik, hvorefter forbindelsen mellem dig og din kunde er etableret. Fedt, ik’?

5. Responsivt design

Eftersom det at surfe på internettet via mobile enheder bliver mere og mere almindeligt, skal du overveje at optimere din hjemmeside til smartphones og tablets. “Responsivt design” betyder, at din hjemmeside vil se lige så godt ud på mobile enheder som på din stationære computer. Alle de funktioner, du har inkluderet, vil ikke komme til at mangle eller se underlige ud, selv om de ses på mindre skærme.

Desuden skal du ikke glemme at holde øje med de nyeste trends. Dette kan nemlig være med til at vise dine kunder, at du ikke bare er ligeglad. Du ønsker jo at gøre dem glade, og tilfredse med den oplevelse de får på din hjemmeside.

6. Søgemaskineoptimering

Søgemaskine optimering, på engelsk kaldet; Search engine optimization (SEO).

Om søgemaskinerne let kan finde din virksomheds hjemmeside, er meget afgørende for din virksomheds succes. Dette gælder især, hvis du hovedsageligt er afhængig af online markedsføring. Responsivt design og sociale mediers tilstedeværelse er en stor del af SEO. Der er mange andre måder til at komme i toppen af søgeresultaterne, når potentielle kunder søger efter dig. Det kan være ganske svært at optimere for ikke-fagfolk, men der er en række kompetente virksomheder, der leverer søgemaskineoptimering.

Sørg derfor for at følge med i hvad er sidste nyt inden for SEO eller tag kontakt med en person eller virksomhed, der kender til området og kan hjælpe dig.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker du at dele din oplevelse med os, skriv da venligst en kommentar nedenfor.

Held og lykke

Ring til os allerede i dag

+45 50 55 40 97

Eller bliv kontaktet af en af vores eksperter