De 3 bedste online marketing trends

Det nye år har været her i et par dage nu og vi håber at du allerede er begyndt at bruge det fornuftigt. Vi har besluttet os for at huske dig på de 3 største online marketing trends som vil komme til at dominere de næste 360 dage.

Stigning af udvidet virkelighed (AR= augmented reality)

Selvom begejstringen omkring Pokemon Go er faldet drastisk, så har det alligevel givet os en masse værdifulde informationer.

Det vigtigste er at Pokemon Go har vist os, at brugerene er klar til udvidet virkelighed (AR). Dette kan efterlade muligheder for store ændringer inden for markedsføring. Vi forventer at se mere til AR annoncer og spil i 2018.

Live video

I disse dage har brugerne en tendens til at forvente mere impulsivt indhold. Noget der får dem til at føle at de er en del af noget, som sker lige nu i verden. Takket være mobil telefoner med hurtig adgang til internettet, kan live videoer streames hvor som helst. Flere og flere apps og sociale medier giver adgang til live video streaming. Dette bliver gradvist mere populært. Flere virksomheder bruger det i forbindelse med at teste deres produkter og lade deres kunder stille spørgsmål via en chat. Disse spørgsmål kan besvares af virksomheden live til forbrugeren. Den forbindelse der etableres i mellem virksomhed og potentiel kunde, kan være afgørende for om forbrugeren vælger at købe produktet.

Fordybende markedsføring

Content marketing har givet kunderne muligheder for at se alt. De kan læse en masse, blive underholdt og være mere involveret. Alle virksomheder prøver på at arbejde hårdt for at give deres kunder værdifuldt indhold. Dette har gjort at konkurrencen er steget og at ledere og innovatører på markedet prøver på at finde nye måder at engagere publikum.

Platforme såsom Facebook og YouTube har introduceret ”360-grader video”. Der er nogen brands som allerede eksperimentere med dette for at få en tiltalende og underholdende oplevelse. Dog har nogen større shopping side såsom Asos allerede benyttet sig af denne måde at fremvise et produkt på.

Det nye år bringer på mange nye muligheder inden for vækst og forbedring, og vi håber på at du vil få det bedste ud af det!

Meld dig til vores nyhedsbrev

Meld dig til vores nyhedsbrev og få spændende nyheder hver uge!

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!