Crunch Blog

5 gode ting du kan lære om markedsføring, inspireret af det Amerikanske valg
marketing tips

Det som er sket i USA de seneste par uger, er kommet som en overraskelse for mange. Amerikanerne har taget deres beslutning, og nu skal de leve med den. Hvis vi skal tage den politiske del ud af denne historie, så kan vi sige, at der har været en klar vinder i denne kamp om at få den offentliges opmærksomhed med markedsføring.

Hvad kan I, i marketing lære fra præsidentvalget, og hvordan kan I implementere dette i jeres markedsføring og strategier? Her er nogle forslag:

1. Definer din målgruppe

Mennesker kan elske og hade dig. Det er meget svært at ændre folks mening, når de har besluttet sig for noget de ikke kan lide. Du skal acceptere dette faktum, og begynde at gå efter dem som er dine fans. Du skal henvende dig til dine fans og snakke med dem i deres sprog, og ikke med komplicerede termer. Det vigtigste er, at du skal kunne appellere til deres følelser og påvirke dem i en positiv retning.

Så, hvis du ikke har gjort dette endnu, så find din målgruppe og gør dit bedste for at beholde dem.

2. Forbliv tro mod det du tror på

Find dine kerneværdier og stå inde for dem. Hvis du begynder på at ændre dit firmas budskab, kan det skabe forvirring, og dine kunder vil stikke af fra dig.

Det er rigtigt, at folk ændrer deres meninger ofte, når det kommer til følelser eller økonomiske problemer. Men hvis du viser dine kunder, at dit produkt er af høj kvalitet, at det er pengene værd, og at du selv tror på det, – så kan du kun vinde.

Se på det på denne måde: ”Hvis du prøver at skabe et produkt som alle kan lide, så vil du ende med ikke at tilfredsstille nogen” siger Gregg Schwartz i en artikel. Aristotle har sagt i mange år – ”Friends to all is friend to none” Tænk på det.

3. Vær mindeværdig

Nemt at sige, men svært at opnå. Hvis du altid vælger at være i din comfort zone, så vil du ende op med at være kedelig og usynlig. Giv lidt mere ”wow” effekt – noget som man ikke ser til hverdag. Det kunne være en chokerende post på de sociale medier, (det skal selvfølgelig ikke være i konflikt med dine værdier), men noget som vil få folk til at snakke. Nogle mennesker vil finde det upassende og ikke forstå, hvad du mener, men dem vil der altid være nogen af.

De sociale medier er et magtfuldt værktøj, når det kommer til at skabe popularitet, og give folk noget de kan huske. Dette vil komme til din fordel i sidste ende.

4. God kommunikation er vigtigt

Lad ikke din tvetydighed komme i vejen for en klar, præcis og nem kommunikation. Det vil koste dig meget i sidste ende.

Vis fordelene ved dine produkter i stedet for pointere din konkurrenters svagheder. Når du bruger denne metode med at kommunikere med dit brand, så vil det få dig til at fremstå som noget godt. Derudover vil det også frembringe positive følelser, hvilket vil få folk til at købe mere.

Sidst men ikke mindst – aldrig lyv. Nu til dags har alle mennesker rig mulighed for at tjekke alt på internettet. De kan se hver en udtalelse, så hvis du lyver for dine kunder, vil dette være en kæmpe fejl.

5. Markedsføring er alfa omega

Verden har set så mange skøre ideer. Der er så mange mennesker der køber unødvendige produkter, tager skøre valg og bruger mange penge på al verdens ting.

Den rette markedsføringsstrategi kan sælge dig på få minutter. Dette inkluderer at finde den rette målgruppe, og snakke med dem på den rigtige måde. Endvidere handler det også om at vælge det rette medie for at nå din målgruppe og vælge et klart budskab.
Ydermere, skal du skabe en menneskelig kontakt med de personer du laver business med, og prøv ikke at gå tabt i at være alt for formel.

Held og lykke

Ring til os allerede i dag

+45 50 55 40 97

Eller bliv kontaktet af en af vores eksperter