Crunch Blog

Hvad gør en Facebook annonce succesfuld
Facebook ads
Facebook logo

En af de førende markedsføringsstrategier der bruges nu til dags, er reklamering vha. annoncer på Facebook. Men hvad er det der gør, at nogle af annoncerne er mere tiltalende end andre, og derfor bliver mere succesfulde?

Hvad er Facebook?

Facebook er et af de populære social medie, som man i dag bruger til online markedsføring. Langt de fleste virksomheder bruger Facebook som det sociale netværk, da Facebook giver dig mulighed for, at du kan målrette din målgruppe ved at lave en Facebook kampagne. Brugerne på Facebook kan se din Facebook annoncering. Da din virksomhedsprofil er offentlig, har Facebook brugere mulighed for at dele / sende et link af din annoncering til dem, som ikke har en Facebook profil.

Det vil vi hos Crunch gerne hjælpe dig med at få styr på.

Vidste du f.eks. at den ultimative overskrift kun består af 4 ord? og at undertitlen til din annonce max skal være 15 ord lang for at få den bedste opmærksomhed.

Det kan være svært at finde den gyldne mellemvej, når man skriver tekst til en annonce. For lidt tekst kan give modtageren en følelse af, at man ikke har meget at sige om sit produkt eller service, hvorimod for meget tekst ofte kan kede læseren inden de har læst færdigt.

Det handler ikke kun om at fange modtagerens opmærksomhed, men også om at beholde den.

Vi har lavet en oversigt til dig, der gerne vil have nogle helt simple og enkle tips til, hvordan din annonce kan få flere kliks. Baseret på en undersøgelse lavet af HubSpot har vi kreeret en grafisk opslagstavle med information om, hvad der virker bedst når man annoncerer på Facebook.

Du kan læse mere om 7 simple trin til succesfulde Facebook opslag https://wearecrunch.dk/2017/07/27/7-simple-trin-til-succesfulde-facebook-opslag/

Held og lykke

 

Facebook ads info

Ring til os allerede i dag

+45 50 55 40 97

Eller bliv kontaktet af en af vores eksperter