new-test

Udvikling af hjemmeside design i København.

Hos Crunch tilbyder vi et professionelt website design som er responsive, og som både ses på Pc’er, tablets og smartphones. Vi lægger stor vægt på den enkelte kundes behov og tilbyder derfor en komplet løsning inden for web-udvikling, website design, opsætning og personlig kundesupport. Hvis du vil vide mere om de overvejelser du skal gøre, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvorfor få en webshop?

Hvis du overvejer at få en online webshop, hvor dine produkter vil blive vist på en flot og moderne måde og alle vil have mulighed for at købe fra din butik – når som helst og hvor som helst.
Dine kunder vil kunne købe  dine produkter fra både smartphones, tablets og computere, da alle vores designs er responsive.
Vi udvikler et unikt design baseret på dit koncept, ønsker og krav.

new-test2
hosting service

Vi tager os af din hosting.

Hvis du enten skal flytte din eksisterende hjemmeside til vores webhotel eller skal have en ny, så behøver du ikke bekymre dig. Vi tager os af det.

Web hosting er en service som bliver tilbudt til hjemmesideejere for at have et fysisk sted at placere sine hjemmesidefiler.

Strategi:

Din markedsføringsplan bør indeholde hvad, hvor, hvornår og til hvem dit brand skal ud til. Hvor du vil markedsføre er et meget vigtigt punkt i din plan. Vi kan hjælpe dig med at lave online marketing. Vi kan blandet andet hjælpe med at promovere din virksomhed på sociale medier og give den rette rådgivning i blandt andet Google Adwords og Facebook annoncering.

SEO:

SEO står for søgemaskineoptimering, og ja din hjemmeside bør helt klar være optimeret til søgemaskiner. Vi kan hjælpe dig med seo optimering og finde de bedste søgeord til din branche og marked, så har du har mulighed for at vinde over dine konkurrenter på søgemaskinerne.

online marketing service
design-color

Her kommer vi!

Skal du bruge et nyt logo eller synes du at dit nuværende er forældet? Vi kan lave et nyt og moderne logo til dig, vi stopper ikke før du er 100% tilfreds med resultatet.
Vi kan også hjælpe dig med plakater, brochurer, visitkort og mange flere ting som gør det muligt at promovere dit brand.

Branding:

Branding er nok det vigtigste aspekt i hvilken som helst form for forretning – lille eller stor, B2C eller B2B. En effektiv brandstrategi vil give dig det ekstra skridt du har brug for, i det stadig stigende konkurrenceprægede marked.
Dit logo er din hjørnesten i dit brand. Din hjemmeside og tryksager bør integreres i dit logo for at kommunikere dit brand på den bedst mulige måde.


Spar penge med vores support klippekort.

Nu kan du få rabat på vores almindelige timepriser ved at købe et klippekort.
Klippekortene kan bruges til vedligeholdelse af hjemmesiden. Normalt sker betaling pr. påbegyndt time, men med klippekortene sker det blot pr. påbegyndt kvarter.

Klippekortene kan bruges til følgende

  • Opdatering af indhold på siden
  • Mindre justeringer ved design
  • Generel support til administrationsdelen
  • Support hvis der er fejl
support service
insurance-color

Hjemmeside forsikring

 

Vores Service “Hjemmeside forsikring” gør det lettere og sikrere for dig at have en WordPress hjemmeside.

Vi tilbyde:

  • Regelmæssige backups
  • Opdatering af Moduler og temaer
  • Iptimerer Sikkerheden imod hacking
  • Hvis uheldet skulle være ude, og din hjemmeside alligevel bliver hacket, får vi den online igen.

Hvis dette har din interesse, er du velkommen til at kontakte os for mere information.