Branding

Strategi, logo, visuel identitet

Ring til os på 5055 4097 for at høre mere eller lad os ringe dig op.

Hvorfor branding?

Branding er nok det vigtigste aspekt i hvilken som helst form for forretning – lille eller stor, B2C eller B2B. En effektiv brandstrategi vil give dig det ekstra skridt du har brug for, i det stadig stigende konkurrenceprægede marked.
Dit logo er din hjørnesten i dit brand. Din hjemmeside og tryksager bør integreres i dit logo for at kommunikere dit brand på den bedst mulige måde.

l

Strategi

Om enten du allerede har opbygget et brand eller gerne vil oprette et nyt brand er det altid vigtigt at have en klar strategi for din virksomheds brand.

Logo

Et logo er virksomhedens billede udadtil. Det er derfor vigtigt at tænke over hvad dit logo udstråler, for ikke at skabe misforståelser.

Visuel identitet

At have en stærk visuel identitet er et kæmpe plus for virksomheden. Det vil føre til genkendelse og dermed styrke virksomhedens brand.

Bliv husket for dit brand

Strategi

Hos Crunch står vi klar til at hjælpe dig med at lave en helt ny brandingstrategi.

Logo

Mangler din virksomhed et logo? Eller har du et logo som du ikke er tilfreds med? Lad vores dygtige designere hjælpe dig på vej. Vi drøfter dine ønsker og skaber i fællesskab et nyt logo til din virksomhed.

Rebranding

Har du afprøvet en brandingstrategi, som bare ikke rigtig fungerede? Vi kan undersøge din nuværende strategi, og hjælpe dig med at ændre den.

Visuel identitet

Hjemmeside, logo, brevpapir, designmanual, visitkort, e-mail skabeloner og meget mere. Det hele hører ind under kategorien visuel identitet, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at udforme dette. Med en gennemtænkt og veludført visuel profil, vil du med garanti opnå et stærkere brand.

Vil du se hvad vi tidligere har lavet? 

Tag et kig i vores portfolio for at se hvad vi tidligere har arbejdet med.

Har du spørgsmål?

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.