Det nye år har været her i et par dage nu og vi håber at du allerede er begyndt at bruge det fornuftigt. Derfor har vi besluttet os for at huske dig på de 3 største online marketing trends som vil komme til at dominere de næste 360 dage, hvis ikke flere dage endnu.

  • Stigning af udvidet virkelighed (AR= agumented reality)

Selvom begejstringen omkring Pokemon Go er faldet drastisk, så har det alligevel givet os masse værdifulde informationer.

Det vigtigste er at Pokemon Go har vist os, at brugere er klar til udvidet virkelig (AR). Dette kan efterlade store ændringer inden for markedsføring. Vi forventer at se mere til AR annoncer og spil i 2017.

 

  • Live videoer

I disse dage har brugerne en tendens til at forvente mere impulsivt indhold, som får dem til at føle at  de er en del af noget som sker i verden.

Tak til mobil telefoner som har hurtigt internet, fordi nu er live videoer blevet en trend for sig selv. Flere og flere apps og sociale medier giver adgang til live videoer streaming. Dette kan sagtens blive rigtig populært i år.

 

  • Fordybende markedsføring

Content marketing har givet kunderne muligheder for at se alt. De kan læse en masse, blive underholdt og bare være mere involveret. Alle virksomheder prøver på at arbejde hårdt for at give deres kunder en massevis af værdifuldt indhold. Dette har gjort at konkurrencen er steget og at ledere og innovatører på markedet prøver på at finde nye måde at engagere publikum, og de bliver støttet af den teknologiske udvikling.

Platforme såsom Facebook og YouTube har introduceret ”360-grader video”. Der er nogen brands som allerede eksperimentere med dette for at få en tiltalende og underholdende oplevelse.

 

Det nye år bringer på mange nye muligheder inden for vækst og forbedring, og vi håber på at du vil få det bedste ud af det!

Meld dig til vores nyhedsbrev

Meld dig til vores nyhedsbrev

Meld dig til vores nyhedsbrev og få spændende nyheder hver uge!

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!